Moderní zpracování kachny
- Autor zveřejněno
- Kategorie Žijeme naplno
- Datum 03/02/2020
Dne 29. ledna 2020 se v gastrostudiu naší školy uskutečnil kurz Moderní zpracování kachny. Akce byla podpořena Sdružením rodičů na naší škole a zúčastnili se jí žáci i učitelé odborného výcviku. Všichni přítomní sledovali se zájmem ukázky přípravy kachních výrobků, které svým výkladem doprovodil lektor Milan Urbánek, bývalý šéfkuchař hotelu Barceló. Žáci i učitelé měli také možnost sami vyzkoušet jednotlivé úkony a připravit degustační porci. Kurz proběhl v příjemné atmosféře a všichni účastníci byli spokojeni.
Přejeme všem, aby nové poznatky využili při svém studiu a hlavně praktické činnosti.
Může se Vám také líbit
Pekař roku 2025
2 dubna, 2025
Soutěž Harmonie 2025
28 března, 2025
Gastro Kroměříž 2025
13 března, 2025