• Home
  • Zájemci o studium
    • Přijímací řízení
    • Dotazy uchazečů
    • Obory vzdělání s maturitní zkouškou
    • Zkrácené denní studium
    • Obory vzdělání s výučním listem
    • Nástavbové studium
    • Domovy mládeže
  • Žáci a rodiče
    • Maturitní zkoušky
    • Závěrečné zkoušky
    • Klasifikace a docházka
    • Informace o stravování
    • Jídelna Charbulova
    • Nová Svratka
    • E-learning
    • Pošta
    • Poradenské pracoviště
    • Potřebuji pomoc
    • Europass
      • Europass 2022
      • Europass 2021
      • Europass 2020
  • Zaměstnanci
    • Třídní kniha 2022–23
    • Pošta
    • SharePoint
    • Attis
    • Požadavky
    • E-learning
  • Služby veřejnosti
    • Informace o stravování
    • Objednávka obědů
    • Nová Svratka
    • Rekvalifikace a kurzy
    • Kadeřnictví
    • Kosmetika
    • Pronájmy
    • Prodejny našich výrobků
  • O nás
    • Úřední deska
    • Zřizovatel
    • Jednací řád školské rady
    • Složení školské rady
    • Školní řád
    • Výroční zpráva 2021-22
    • Výběrová řízení – dodávky, služby
    • Nabídka zaměstnání
  • Kontakty
    • Sekretariát
    • Vedení školy
    • Kurzy, CŽV
    • Zaměstnanci
    • Podatelna, datová schránka
    • Mapa
Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková organizace
  • Home
  • Zájemci o studium
    • Přijímací řízení
    • Dotazy uchazečů
    • Obory vzdělání s maturitní zkouškou
    • Zkrácené denní studium
    • Obory vzdělání s výučním listem
    • Nástavbové studium
    • Domovy mládeže
  • Žáci a rodiče
    • Maturitní zkoušky
    • Závěrečné zkoušky
    • Klasifikace a docházka
    • Informace o stravování
    • Jídelna Charbulova
    • Nová Svratka
    • E-learning
    • Pošta
    • Poradenské pracoviště
    • Potřebuji pomoc
    • Europass
      • Europass 2022
      • Europass 2021
      • Europass 2020
  • Zaměstnanci
    • Třídní kniha 2022–23
    • Pošta
    • SharePoint
    • Attis
    • Požadavky
    • E-learning
  • Služby veřejnosti
    • Informace o stravování
    • Objednávka obědů
    • Nová Svratka
    • Rekvalifikace a kurzy
    • Kadeřnictví
    • Kosmetika
    • Pronájmy
    • Prodejny našich výrobků
  • O nás
    • Úřední deska
    • Zřizovatel
    • Jednací řád školské rady
    • Složení školské rady
    • Školní řád
    • Výroční zpráva 2021-22
    • Výběrová řízení – dodávky, služby
    • Nabídka zaměstnání
  • Kontakty
    • Sekretariát
    • Vedení školy
    • Kurzy, CŽV
    • Zaměstnanci
    • Podatelna, datová schránka
    • Mapa

Žijeme naplno

  • Úvod
  • Blog
  • Žijeme naplno
  • 17. ročník školních kol soutěží odbornosti žáků oborů kuchař a číšník

17. ročník školních kol soutěží odbornosti žáků oborů kuchař a číšník

  • Autor zveřejněno
  • Kategorie Žijeme naplno
  • Datum 10/10/2017

V úterý 3. října 2017 se konal 17. ročník školního kola soutěže odbornosti žáků oboru kuchař – kuchařka. Letošním zadáním pro obor kuchař bylo:

PŘÍPRAVA 2 PORCÍ MODERNÍHO TEPLÉHO POKRMU S PŘÍLOHAMI V ČASOVÉM LIMITU 60 MINUT

Žáci si losovali z připravených tajných boxů, jejichž obsahem byla kuřecí prsa nebo vepřový kotlet, společně s dvěma tajnými surovinami.

Vítězem se stal Daniel Novotný ze třídy G2 (pracoviště Barceló Palace), druhé místo obsadil Pavel Dlapal ze třídy K3A (pracoviště Orea hotel Voroněž) a na třetím místě se umístil Pavel Kolář ze třídy K3B (pracoviště Maximus Resort).

Letošní soutěž byla velmi vyrovnaná. Všichni žáci se zhostili svého úkolu nadstandardně a nelze než je pochválit a popřát jim mnoho úspěchů v dalších soutěžích.

 

Ve čtvrtek 5. října 2017 se konal 17. ročník školního kola soutěže odbornosti žáků oboru číšník – servírka. Žáci si vylosovali jeden ze tří soutěžních úkolů:

FLAMBOVÁNÍ BROSKVE PRO 2 OSOBY

FLAMBOVÁNÍ KUŘECÍHO ŠPÍZU PRO 2 OSOBY

FLAMBOVÁNÍ PALAČINEK PRO 2 OSOBY

Po vylosování soutěžící provedli písemnou přípravu požadavku na suroviny a inventář.

Na 1. místě se umístila Iva Hromková z třídy KČ1z (pracoviště Maximus Resort) na 2. místě skončil Michal Rohánek z třídy Č3B (pracoviště Orea hotel Voroněž) a na třetí místo dosáhla Nikol Rozenbergová z třídy Č1A (pracoviště Myslivna). Gratulujeme!

Děkujeme učitelům OV za skvělou přípravu soutěžících žáků z oborů číšník, kuchař – číšník a gastronomie a přihlížejícím žákům za vytvoření příjemné atmosféry.

Odbornost_cisnik1
Odbornost_cisnik3
Odbornost_kuchar1
Odbornost_kuchar2
Školní odbornostti K a č
Odbornost_kuchar4
Odbornost_kuchar5
[Náhledy obrázků]
  • Sdílení:
author avatar
zveřejněno

Předchozí příspěvek

Zapojte se do fotosoutěže
10/10/2017

Další příspěvek

Na návštěvě v Moravanech
01/11/2017

Může se Vám také líbit

Den otevřených dveří
Den otevřených dveří 19. 1. 2023 se vydařil
22 ledna, 2023
Diashow jiřího Kolbaby
Diashow Jiřího Kolbaby
18 ledna, 2023
Soutěž sommelierů
Sommelier Moravy 2022
10 prosince, 2022

Vyhledat

Přihláška ke studiu

Nabídka oborů

  • Obory vzdělání s maturitní zkouškou
  • Obory vzdělání s výučním listem
  • Zkrácené denní studium
  • Nástavbové studium

Dotazy uchazečů

4 otázky

Akce školy

10
Úno
27. reprezentační ples školy
20:00 - 02:00
Velký kongresový sál OREA CONGRESS HOTEL BRNO

Facebook

  • Facebook

Zapojujeme se

Podporujeme

Zde studují dobří andělé
Zde pracují dobří andělé

Intranet

  • E-learning
  • Pošta
  • SharePoint
  • Attis
  • Požadavky
  • Zásady cookies (EU)

Stravování

  • Charbulova
  • Veslařská

UM Café

Nová Svratka

Cook Book of Charward academy

Třídní knihy

  • Třídní kniha 2022–23
  • Sekce gastronomie archiv
  • Sekce obchodu a služeb archiv

Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková organizace

Charbulova 106

618 00 Brno

IČ: 60552255

DIČ: CZ60552255

datová schránka: gcvx7r7

+420 548 424 111

podatelna@charbulova.cz

Charbulova

Education WordPress Theme by ThimPress. Powered by WordPress.

Spravovat Souhlas s cookies
Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.
Funkční Vždy aktivní
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Předvolby
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Statistiky
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely. Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Marketing
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
Spravovat možnosti Spravovat služby Spravovat dodavatele Přečtěte si více o těchto účelech
Zobrazit předvolby
{title} {title} {title}