Nové trendy v cukrářské výrobě
- Autor zveřejněno
- Kategorie Projekty
- Datum 27/01/2021
Nové trendy v cukrářské a pekařské výrobě
V rámci dalšího vzdělávání se učitelé odborného výcviku a odborných předmětů naší školy a škol JMK, doplněni výběrem žáků, zúčastnili v rámci projektu iKAP JMK II. odborných kurzů zaměřených na nové trendy v cukrářské i pekařské výrobě. Seznámili se s výrobu francouzských dezertů (Éclairs), připomněli si tradiční výrobu vizovického pečiva, pohráli si s čokoládou při tvorbě bonbónů různých tvarů a chutí, napekli běžné ale i specifické pečivo. Účastníci kurzů se naučili efektivně zpracovávat specifické suroviny, získali nové dovednosti a osvojili si netradiční chuťové variace.
Může se Vám také líbit
Projekt Implementace DZ JMK
24 března, 2024
Projekt Šablony 2022
24 března, 2024
Prevence digitální propasti
23 března, 2024