Nové trendy v pekařské výrobě
- Autor zveřejněno
- Kategorie Žijeme naplno
- Datum 03/05/2022
Žáci oboru pekař nezahálí a spolu se svými učiteli OV se 29. 04. 2022 zúčastnili odborného semináře pořádaného firmou IREKS – ENZYMA v Brně.
Všichni účastníci se aktivně zapojili do všech fází výroby od přípravy surovin na přípravu chleba a pečiva až po přípravu těst a náplní či dohotovení výrobků. Seminář se nesl ve velmi přátelském duchu, k němuž přispěl i fakt, že se žáci velmi mnoho naučili o nových technologických postupech. V závěru dne proběhla degustace vyrobeného pečiva, degustační vzorky si žáci odnesli i v reklamních taškách firmy IREKS – ENZYMA.
Může se Vám také líbit
Další mezinárodní spolupráce na Charbulce
3 února, 2025
Brněnské zrcadlo 2025: Úspěchy našich studentů
25 ledna, 2025
Celostátní fotografická soutěž Tvýma očima
22 ledna, 2025